EU3003

Ultima bucata disponibila!

Bee's Wrap - Pachet ambalaje asortate (S/M/L)

107,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

Bee's Wrap®, alternativa naturala la ambalajele din plastic pentru conservarea alimentelor

BECAUSE GOOD FOOD DESERVES GOOD CARE 

Ambalajele Bee's Wrap sunt fabricate din bumbac organic cu ceară de albine, ulei de jojoba organic și rășină de copac. Aceste ingrediente fac ca ambalajele să fie antiseptice, astfel încât produsele să se mentina proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

INFORMATII UTILE

- Puteti folosi BeesWrap pentru ambalarea produselor reci, precum brânza, pâinea, legumele sau pentru a sigila un vas.

- Poți folosi BeesWrap pentru o perioada de până la 1 an! În timp insa, etanșarea și proprietatea anti-septica vor scădea.

- Datorita caldurii mâinilor, puteți modela BeesWrap in jurul produselor. Când ambalajul se răcește din nou (in câteva secunde), va pastra forma respectiva și creeaza un sigiliu in jurul produsului.

MATERIALE ECOLOGICE
Materialele ambalajelor si imprimarea acestora sunt certificate de Standardul Global pentru Textile Organice (GOTS). Ceara de albine provine de la albine crescute în mod sustenabil în SUA și folosesc numai ulei de jojoba organic. 

Produsele Bee's Wrap®  sunt reutilizabile, biodegradabile și compostabile.

CERTIFICARE GREEN AMERICAÎn calitate de companie certificată de Green America, Bee's Wrap® se angajează să-si folosească business-ul ca mijloc de schimbare socială și să îmbunătățească viața clienților, a angajaților, a comunității și planetei noastre.

RETINETI

- A se curata cu APĂ RECE, iar când este necesar, cu puțin detergent de vase bland. Nu folosiți apă caldă, deoarece ceara de albine poate reacționa la aceasta.

- Nu sunt recomandate să se folosească pentru carne cruda.

- Un ambalaj BeesWrap nou are miros de ceara de albine, miros ce se va pierde in timp. Mâncarea ambalată nu va lua mirosul de ceară de albine.

Pachetul contine 3 ambaleje de marimi diferite:

1 ambalaj mic (S(17,5 x 20 cm) - pentru lamai, avocado sau o mica gustare.

1 ambalaj mediu (M) (25 x 27,5 cm) - pentru branza, morcovi, ierburi aromatice sau pentru a acoperi un vas. 

1 ambalaj mare (L) (33 x 35 cm) - pentru jumatate de pepene, legume, mancare gatita sau pentru a acoperi un vas.


 

 

Bee's Wrap a fost infiintata în 2012 de către Vermonter Sarah Kaeck, mama a trei copii si grădinar pasionat, crescator de capre si gaini. Bee's Wrap a început de la o întrebare cu care se confruntă multe familii și bucătari: Cum am putea elimina materialele plastice în bucătăria noastră în favoarea unei metode mai sănătoase și mai durabile de a stoca produsele alimentare?

Ceea ce a descoperit Sarah este de fapt o metoda traditionala readusa la viata. Prin infuzarea bumbacului organic cu ceară de albine, ulei de jojoba organic și rășină de copac, ea a creat o alternativă lavabilă, reutilizabilă și degradabila la învelișul din plastic.
În primele zile, ceara era pictată manual pe fiecare ambalaj - timp de câteva luni, mirosul reconfortant de ceară de albine a umplut casa lui Sarah. De atunci, a proiectat o mașină personalizată pentru a îmbrăca țesăturile organice cu un amestec de ceară de albine, ulei de jojoba organic și rășină de copac.
Astăzi, Bee's Wrap este realizat manual de către echipa în creștere într-un atelier Bristol, Vermont, ascuns la marginea unui râu. Din 2012, echipa Bee's Wrap creeaza ambalaje care oferă o soluție versatilă și durabilă pentru depozitarea sustenabila a alimentelor.

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie