Ultimele produse disponibile!

Pulover Raglan natur din fleece de lana merinos ENGEL

174,90 Lei

-74,90 Lei

100,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

PULOVER DIN FLEECE DE LANA MERINOS Confortabil, usor de imbracat, calduros si incredibil de moale, cu nasturi din lemn,  fabricat din 100% fleece (polar) de lana organica, acest pulover este perfect pentru sezonul primavara – toamna, cand este mai frig, dar poate fi purtat si ca strat de mijloc in timpul iernii.

LANA LA CELE MAI INALTE STANDARDE ECOLOGICE 


Puloverul este fabricat din 100 % lana virgina organica certificata  GOTS si IVN Best, respectand astfel cele mai inalte standarde din lume pentru textilele organice.
LANA ANTIBACTERIANA, ANTIMICROBIANADatorita uleiului natural al lanii - lanolina naturala - lana organica este antimicrobiana si antibacteriana și neutralizeaza mirosurile. Lana este rezistenta si la acarienii de praf si mucegai si nu permite ca acestia se dezvolte deoarece are capacitatea de a absorbi rapid si de a elimina umezeala.

FARA TRANSPIRATIE, PIELEA RESPIRA!

  

Lana naturala pura are caracteristici minunate: regleaza temperatura, izoleaza impotriva caldurii și a frigului, dar permite pielii sa respire pentru a mentine o temperatura confortabila. 

REZISTENT LA APA

  

REGLEAZA UMIDITATEA
Fibra de lana ajuta la reglarea umiditatii, adica poate absorbi umiditatea pana la o treime din propria greutate si, in urma factorilor externi, o elimina in mediul inconjurator. Lana are astfel proprietati impermeabile si fereste copilul de umezeala si transpiratie. In plus, spre deosebire de alte fibre, lana este calda chiar si atunci cand este umeda. De aceea lana este perfecta atat in perioadele in care copilul este activ, cat si in timpul somnului. 

FARA SENZATIE DE MANCARIMELana merinos organica este finanu provoaca senzatie de mancarime si este moale si confortabila la atingere.

AUTO-CURATAREFibra de lana are proprietati de auto-curatare, fiind suficient de cele mai multe ori sa fie scuturata sau aerisita.

VOPSELE NON-TOXICEToate vopselele folosite nu contin metale grele si substante chimice daunatoare si protejeaza fibra si confera o rezistenta excelenta a culorii hainelor. 

GRIJA FATA DE MEDIUL INCONJURATORToti agentii folositi in procesul de productie a hainelor sunt biodegradabili si nu polueaza solul, aerul si apa

FARA METALE NOCIVE

Toate capsele si celelalte piese metalice folosite nu contin nichel.

MANUFACTURAT EXCLUSIV IN GERMANIAAtentie: Pentru spalare si ingrijire, te rugam sa acorzi mai multa atentie: tesaturile nu trebuiesc stoarse, aceasta manevra poate distruge lana. Nu are nevoie de multa spalare, deoarece este o lana netratata si datorita proprietatilor se murdareste mai greu, de cele mai multe ori fiind suficiente aerisirea sau simpla scuturare a produsului. Citeste instructiunile Engel de ingrijire din sectiunea "Descarca".

Intretinere Spalare la rece fara stoarcere/centrifugare/program de uscare. Folositi detergenti speciali. Puteti vizualiza instructiunile complete in Sectiunea "Descarca" de mai jos.

Compania germana Engel produce de peste 30 de ani haine din materiale organice la cele mai inalte standarde de calitate. Engel este membru fondator al Arbeitskreis Naturtextil eV si al Asociatiei Internationale a Industriei Textilelor (IVN) si initiator principal al standardelor internationale ecologice in domeniul textilelor. Prin urmare, produsele fabricate de Engel sunt de calitate ecologica superioara si detin certificarile ecologice in domeniu GOTS si IVN - BEST.

Un principiu fundamental al filozofiei Engel este acela de sustine ecologia si mediul inconjurator atat printr-un proces de productie ecologica si prin gestionarea deseurilor, cat si prin acordarea unei atentii sporite rutelor scurte de transport si aspectelor sociale.
In ceea ce priveste materialele folosite, in afara de bumbac organic, Engel foloseste cea mai fina lana merinos organic  si amestecul de  lana merinos organica si matase. Lana merinos provine de la oile merinos crescute in mediul lor natural, pe pasuni cultivate organic si, prin urmare, care traiesc o viata sanatoasa si lipsita de stres. Utilizarea pesticidelor este interzisa atat in fertilizarea pasunilor, cat si pentru hrana animalelor.

Toate vopselele folosite nu contin metale grele si substante chimice daunatoare. Pentru colorarea produselor textile, acestia folosesc doar vopsele care nu contin metale grele si substante chimice daunatoare si care protejeaza fibra si confera o rezistenta excelenta a culorii hainelor. Toti agentii folositi in procesul de productie a hainelor sunt biodegradabili si nu polueaza solul, aerul si apa. Toate capsele si celelalte piese metalice folosite pentru produsele Engel nu contin nichel. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie