ISBN 9781416967897

Carte ecologica educativa "I Can Save the Earth!"

21,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

URMEAZA-L PE MAX SI SALVEAZA PAMANTUL!

Faceti cunoștinta cu Max, Micutul Monstru. Este un monstru draguț, cu blana verde, care este un adevarat coșmar pentru mediul inconjurator. Printre altele, el lasa aprinse toate luminile, ține mereu deschise computerul si televizorul, foloseste extrem de multa hartie igienica si infunda toaleta, iar aceste actiuni ale sale au in final ca rezultat o pana de curent. Fara a se uita la televizor si a se juca la calculator, Max constata ca exista o lume intreaga in afara casei sale si ca el poate face o diferenta in mediul inconjurator.

Copiii pot urma calatoria lui Max, Micutul Monstru, pentru constientizarea mediului si pot invata diverse trucuri despre cum pot sa devina ei insisi monstri verzi. La finalul cartii este inclus un glosar de termeni prietenos cu copiii.

CARTE CU MESAJ EDUCATIVAceasta carte in limba engleza face parte din seria "green": Little Green Books ii vor educa pe copii cu privire la activitatile pe care trebuie sa le intreprinda pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a iubi natura. 

CARTI CARE IUBESC NATURACartile din aceasta serie sunt realizate din materiale reciclate, iar subiectele pe care le ating se refera la salvarea mediului inconjuratorprotejarea animalelor care se afla in pericol de disparitiereciclare si despre multe altele.

CONFECTIONATA DIN MATERIALE RECICLATE

recycle.png

Cartea este legata perfect și este tiparita cu cerneală de soia pe hartie reciclata 100%. Hartia este certificata de catre Forest Stewardship Council (FSC) din Marea Britanie, o organizație non-profit internationala dedicata promovarii silviculturii responsabile.

Dimensiuni: 20 cm x 20cm; 24 pagini


Autor: Alison Inches; Ilustratii de: Viviana Garofoli

Editura: Little Simon - Simon & Schuster

Categorie varsta: 3 - 6 ani

Simon & Schuster, Inc, filiala a CBS Corporation, este o editura americana fondata in New York in 1924 de Richard Simon si Max Schuster. 

Cărțile din seria Little Green Books ™ învață copiii să fie ecologici si sa iubeasca mediul inconjurator. Cărțile sunt realizate din materiale reciclate și acoperă subiecte precum salvarea mediului inconjurator și reciclarea.

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie