ISBN 9781416972211

Carte ecologica educativa "The Adventures of an Aluminum Can"

21,00 Lei

-20%

16,80 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

INVATA SA RECICLEZI!

Invatati despre reciclare dintr-o perspectiva noua! Uitati-va in acest jurnal al unei doze de aluminiu pentru a vedea calatoria acesteia de la mina de bauxita la linia de productie, la raftul magazinului, intr-o cutie de gunoi si, in sfarsit, intr-o unitate de reciclare, de unde va porni intr-o noua calatorie ... Ca bata de baseball!

Insemnarile din jurnal sunt distractive și pline de umor, dar scot in evidenta semnificatia ecologica din spatele fiecarui produs si resursele folosite pentru realizarea acestuia. Micii cititori nu se vor uita niciodata la fel la o sticla de plastic!

CARTE CU MESAJ EDUCATIVAceasta carte in limba engleza face parte din seria "green": cartile Little Green Books ii vor educa pe copii cu privire la activitatile pe care trebuie sa le intreprinda pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a iubi natura. 

CARTI CARE IUBESC NATURACartile din aceasta serie sunt realizate din materiale reciclate, iar subiectele pe care le ating se refera la salvarea mediului inconjuratorprotejarea animalelor care se afla in pericol de disparitiereciclare si despre multe altele.

CONFECTIONATA DIN MATERIALE RECICLATE

recycle.png

Cartea este legata perfect și este tiparita cu cerneală de soia pe hartie reciclata 100%. Hartia este certificata de catre Forest Stewardship Council (FSC) din Marea Britanie, o organizație non-profit internationala dedicata promovarii silviculturii responsabile.

Dimensiuni: 20 x 20 cm; 24 pagini

Autor: Alison Inches; Ilustratii de: Mark Chambers

Editura: Little Simon - Simon & Schuster

Categorie varsta: 3 - 6 ani

Simon & Schuster, Inc, filiala a CBS Corporation, este o editura americana fondata in New York in 1924 de Richard Simon si Max Schuster. 

Cărțile din seria Little Green Books ™ învață copiii să fie ecologici si sa iubeasca mediul inconjurator. Cărțile sunt realizate din materiale reciclate și acoperă subiecte precum salvarea mediului inconjurator și reciclarea.

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie