ISBN9781409599159

Ultimele produse disponibile!

Carte cu clapete Peep Inside the Jungle Usborne

45,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE CU CLAPETE
O carte cu clapete simpla, incantatoare si frumos ilustrata potrivita pentru micuti. Degetelele curioase pot ridica clapetele si pot patrunde in lumea zgomotoasa din jungla! Poti vedea leoaica cu puii ei, maimute care sar zglobii dintr-un copac in altul, broscute, pasari exotice si multe altele!  

CARTE EDUCATIVA
Cartea a fost creata pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul ilustratiilor si a clapetelor.  

Continut: 14 pagini
Dimensiuni: 190 x 160mm


Autor/Editor Anna Milbourne Ilustrator Simona Dimitri

Editura: Usborne

Categorie varsta: 3 ani+

Varsta3 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie