ISBN9780746098547

Ultima bucata disponibila!

Carte de povesti Illustrated Grimm's fairy tales Usborne

82,90 Lei

-20%

66,32 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

MINUNATA CARTE DE POVESTIO colectie minunata de 15 povesti clasice ale fratilor Grimm, readaptate pentru a fi usor de citit micutilor.Cartea este frumos
ilustrata de
Raffaella Ligi.
 Cartea va fi indragita de copii si poate fi un cadou inspirat pentru cei mici.  

Contine povesti celebre precum: Hansel si Gretel, Frumoasa Adormita, Tom Degetel, cat si o scurta biografie a fratilor Grimm.Cartea reprezinta si o ocazie minunata pentru micuti de a invata limba engleza.
Continut: 304 pagini

Dimensiuni: 194 x 152 mm


Autor/Editor Ruth Brocklehurst si Gill Doherty Ilustrator Raffaella Ligi

Editura: Usborne

Categorie varsta: 5 ani+

Varsta5 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie