ISBN9781409550259

Ultima bucata disponibila!

Carte cu clapete Look inside things that go Usborne

64,90 Lei

-20%

51,92 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE PENTRU MINTILE CURIOASE
Micii pasionati de vehicule vor indragi aceasta carte cu clapete, din care pot afla informatii despre buldozere, masini de pompieri, avioane cu reactie, camioane sau chiar tractoare. 

Cu multe clapede de ridicat si surprize pe fiecare pagina, aceasta carte va fi cautata de mintile curioase si degetelele nelinistite.Continut: 14 pagini
Dimensiuni: 216 x 192 mm
Autor/Editor Rob Lloyd Jones Ilustrator Stefano Tognetti
Editura: Usborne

Categorie varsta: 4 ani+

Varsta4 ani+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie