ISBN9781409596745

Ultima bucata disponibila!

Carte ilustrata 10 minutes stories Usborne

75,90 Lei

-20%

60,72 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

MINUNATA CARTE DE POVESTIUcenicul unui vrajitor, un cal zburator sau o pasare magica - iata cateva dintre personajele acestei colectii de povestiri din toata lumea. Langa ele se gasesc si mai cunosctuii Pinocchio sau Dick Whittington.


Fiecare poveste este minunat ilustrata si poate fi citita in doar 10 minute, facand-o astfel perfecta pentru sesiunea de citit de la ora de culcare.Cartea are coperta cartonata si poate reprezenta un minunat cadou ce va fi apreciat in fiecare zi.


Continut: 256 pagini

Dimensiuni: 194 x 152 mm
Editura: Usborne

Categorie varsta: 4 ani+

Varsta4 ani+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie