ISBN9781409555407

Ultimele produse disponibile!

Carte First illustrated science dictionary Usborne

64,90 Lei

-20%

51,92 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE EDUCATIVA


O carte perfecta atat pentru copii cat si pentru parinti, o introducere in conceptele stiintifice esentiale.


Contine peste 350 de definitii a unor termeni cheie si sute de ilustratii cu exemple clare si folositoare, plus linkuri pentru diferite site-uri interactive cu puzzle-uri din domeniul stiintei, jocuri dar si experimente.


Include o sectiune speciala cu tema "Ce este stiinta?", si informatii despre vietuitoare, materiale, forte, lumina, sunet si electricitate, spatiu si investigatii stiintifice.


CARTE EDUCATIVA


Continut: 104 pagini
Dimensiuni: 240 x 170 mm

Autor/Editor: Sarah Khan

 Ilustrator: Candice Whatmore

Editura: Usborne

Categorie varsta: 5 ani+

Varsta5 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

In aceeasi categorie