ISBN9781474903509

Ultima bucata disponibila!

Carte 100 things to do on a journey Usborne

39,90 Lei

-20%

31,92 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid
CARTE DE ACTIVITATI PENTRU CALATORIIO carte cu coperte necartonate ce incape cu usurinta intr-un buzunar, plina de jocuri, puzzle, chestionare si desene, ii va distra pe copii in timpul calatoriilor.Include activitati legate de calatorii precum a gasi elicoptere identice si a desena masini, plus chestionare, ghicitori si alte jocuri ce vor include toti membrii familiei."Orice calatorie cu masina sau cu avionul impreuna cu copii se va simti ca si cum ar dura o vesnicie, dar aceasta carte va face totul mai distractiv.

Ai nevoie doar de un creion."O carte esentiala pentru vacantele petrecute in familie!Continut: 112 pagini

Dimensiuni: 198 x 130mm

Editura: UsborneCategorie varsta: 5 ani+

Varsta5 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

In aceeasi categorie