ISBN9781474919005

Ultimele produse disponibile!

Carte Wipe-clean Garden Activities Usborne

39,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE WIPE-CLEAN
Aceasta carte reprezinta modul distractiv prin care cei mici vor invata sa numere si sa manuiasca instrumentele de scris.
Vor putea sa identifice pasari, sa coloreze stropitori, sa numere merele din livada si multe altele.Este rezistenta iar paginile laminate pot fi strese foarte usor cu un servetel, asa ca micutii se pot juca din nou si din nou.Un marker de culoare neagra este inclus. 


CARTE EDUCATIVA


Continut: 24 pagini
Dimensiuni: 276 x 216mm


Autor/Editor: Kirsteen Robson

Ilustrator: Dania Florino

Editura: Usborne


Categorie varsta: 3 ani+

Varsta 3 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie