ISBN9781474922456

Ultimele produse disponibile!

Carte It all starts with a seed… how food grows Usborne

82,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE EDUCATIVA

O carte educativa ce explica in detaliu cum cresc din seminte fructele si legumele pe care le mancam (faina, morcovi, orez, chiar si ciocolata).


Paginile frumos ilustrate arata radacinile diferitelor plante in pamant, frunzele lor mari si o multime de fructe.


Cartea include de asemenea si informatii despre cum incoltesc semintele si cum albinele ajuta florile si plantele sa creasca.
CARTE EDUCATIVA


Continut: 32 pagini
Dimensiuni: 290 x 240mm


Autor/Editor: Emily Bone

Ilustrator: Sally Elford

Editura: Usborne


Categorie varsta: 4 ani+

Varsta4 ani+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

In aceeasi categorie