ISBN9781474924245

Ultimele produse disponibile!

Carte Lift-the-flap What are germs? Usborne

55,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE CU CLAPETE
Ce sunt microbii? Cum se raspandesc? Si cum ajuta medicina?
Cei mici si curiosi pot vedea acum indeaproape, prin intermediul celor 30 de clapete ale acestei carti, bacteriile si virusii microscopici. 
Aceasta carte reprezinta o introducere interactiva in lumea microbilor si a igienei, si vor invata importanta spalarii mainilor pentru a fi sanatosi.
CARTE EDUCATIVAContinut: 12 pagini
Dimensiuni: 190 x 160mm


Autor/Editor: Katie Daynes

Ilustrator: Marta Alvarez MiguensEditura: Usborne


Categorie varsta: 3 ani+

Varsta 3 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

In aceeasi categorie