ISBN9781474941792

Ultimele produse disponibile!

Carte Big book of trains Usborne

64,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE EDUCATIVAAceasta carte de dimensiuni mari cu pagini pliabile prezinta cele mai mari, lungi si mai puternice trenuri construite vreodata, totul de la locomotive cu abur la trenuri electrice de mare viteza.Copii vor descoperi cum functionau primele trenuri, trenurile de lux si multe altele.


Sunt incluse link-uri catre clipuri cu toate modele de trenuri prezentate in carte.


CARTE EDUCATIVA

Continut: 16 pagini
Dimensiuni: 290 x 240mm


Autor/Editor: Megan Cullis

Ilustrator: Gabriele Antonini

Editura: Usborne


Categorie varsta: 3 ani+

Varsta3 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie