ISBN9781474948067

Ultimele produse disponibile!

Carte si Puzzle Europe atlas and jigsaw Usborne

64,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

SET ESENTIALFa un tur al Europei cu ajutorul acestui set ce contine un atlas ilustrat si 300 de piese de puzzle, cu ajutorul carora prind viata sute de animale, peisaje si atractii turistice.Cutia rezistenta contine un puzzle cu harta Europei, plus un atlas de 32 de pagini cu imagini colorate, care afiseaza fiecare tara impreuna cu orasele, raurile, steagurile etc.

Pachetul mai include si link-uri care te vor ajuta sa afli si mai multe detalii.Setul a fost creat pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul informatiilor detaliate.
SET EDUCATIV


Continut: 24 pagini

Dimensiuni: 308 x 213mm

Ilustrator: The Boy Fitz HammondEditura: Usborne

Categorie varsta: 5 ani+

Varsta5 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie