1092

Carte educativa ecologica "One tree"

35,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

De la insectele care roiesc in jurul frunzelor sale si pana la creaturile micute care isi au casa in ramurile sale, copacul este centrul unui adevarat univers! 
Coperta cartii este simpla, iar continutul non-fictional inspira copiii sa iubeasca si sa respecte natura, iar sectiunea de la sfarsitul cartii adresata parintilor demonstreaza cat de simplu este sa practici acasa (si sa inveti copiii!) obiceiuri prietenoase cu mediul inconjurator.


Categorie varsta: 2 - 4 ani

CARTE CU MESAJ EDUCATIV
Aceasta carte in limba engleza face parte din seria "Green Start": 
Cartile Green Start ii vor educa pe copii cu privire la activitatile pe care trebuie sa le intreprinda pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a iubi natura.

CARTI CARE IUBESC NATURACartile din aceasta serie sunt realizate din materiale reciclate, iar subiectele pe care le ating se refera la salvarea mediului inconjuratorprotejarea animalelor care se afla in pericol de disparitiereciclare si despre multe altele.

CONFECTIONATA DIN MATERIALE RECICLATE

recycle.png

Cartea este confectionata in proportie de 98% din materiale reciclate (carton) și este tiparita cu cerneală ecologica


Dimensiuni: 17 x 17 cm; 20 pagini

Editura: InnovativeKids

InnovativeKids este o editura din Statele Unite specializata pe carti si jucarii pentru copii. Compania este detinuta si condusa de o echipa sot-sotie si in cadrul acesteia lucreaza in principal parinti, educatori si profesori.

Filosofia InnovativeKids este aceea de a furniza copiilor materiale de calitate superioara, cu design inovativ si concepte ce le capteaza atentia si le ofera o experienta distractiva multi-senzoriala.

Puzzle-urile, jocurile, jucariile si cartile ce au primit o serie de premii importante inspira imaginatia si sporesc abilitatile esentiale de invatare. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie