1140

Carte primele experiente "I'm a new big sister"

38,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

Bebelusul trebuie sa soseasca acasa, iar sora mai mare nu stie la ce sa se astepte. Citeste aceasta carte impreuna cu surioara cea mare pentru a o ajuta sa inteleaga cum poate sa faca parte din viata noului bebelus, cat de importanta este ea pentru tine si cat de minunat este sa fii sora! 

SFATURI PENTRU PARINTI

Cartea contine o sectiune destinata parintilor cu recomandari si sfaturi care ii vor ajuta pe acestia in gestionarea emotiilor si temerilor copilului. 

CARTE CU MESAJ EDUCATIVCartea face parte din seria "Now I'm growing" care a fost creata pentru a ajuta atat parintii, cat si copiii pentru depasirea diverselor etape, provocari si schimbari care se produc cand copiii cresc. Aceste carti reprezinta modul perfect pentru a explica copilului aceste prime experiente si etape majore, datorita povestioarelor amuzante si a ilustratiilor contemporane.  


Categorie de varsta: 2 ani+

Dimensiune: 17 x 20 cm; 31 pagini.

Editura: InnovativeKids

InnovativeKids este o editura din Statele Unite specializata pe carti si jucarii pentru copii. Compania este detinuta si condusa de o echipa sot-sotie si in cadrul acesteia lucreaza in principal parinti, educatori si profesori.

Filosofia InnovativeKids este aceea de a furniza copiilor materiale de calitate superioara, cu design inovativ si concepte ce le capteaza atentia si le ofera o experienta distractiva multi-senzoriala.

Puzzle-urile, jocurile, jucariile si cartile ce au primit o serie de premii importante inspira imaginatia si sporesc abilitatile esentiale de invatare. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie