ISBN9781409597803

Ultimele produse disponibile!

Carte Wipe-clean dot-to-dot things that go Usborne

39,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE WIPE-CLEANO carte distractiva si colorata cu pagini laminate ce ofera activitati ce implica masini, camioane, barci, avioane, trenuri si diferite alte vehicule pe care copii le vor desena.

Pe fiecare pagina apare conturul numelui cate unui vehicul format din 10 puncte, pe care copii le vor uni pentru a-l crea.

Cartea ofera moduri distractive prin care micutii vor exersa scrisul, conturul si controlul asupra instrumentului de scris.

Este rezistenta iar paginile laminate pot fi strese foarte usor cu un servetel, asa ca micutii se pot juca din nou si din nou.
Un marker de culoare neagra este inclus. 


CARTE EDUCATIVA


Continut: 20 de pagini
Dimensiuni: 276 x 216mm


Autor/Editor: Felicity Brooks

Ilustrator: Katrina Fearn
Editura: Usborne
Imagine similară

Categorie varsta: 3 ani+

Varsta3 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie