ISBN9781409598619

Ultima bucata disponibila!

Carte 100 things to know about food Usborne

64,90 Lei

-20%

51,92 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid


CARTE EDUCATIVAAceasta este o carte educationala ce cuprinde 100 de lucruri fascinante despre mancare, de la cum se poate face un burger in laborator pana la de cate albine este nevoie pentru a umple o livada cu mere.Fiecare pagina pune la dispozitie ilustratii colorate, informative si detaliate, glosar si index, plus linkuri pe care le poti accesa pentru mai multe informatii.Castigatoare a premiului SLA Information Book Award 2018 (categoria 7-12ani)

SLA este un eveniment anual care celebreaza cartile educative si a fost infiintat pentru a sprijini bibliotecile scolilor si a reintregii importanta cartilor nonfictionale.


CARTE EDUCATIVA


PREMII:

Award


Continut: 128 pagini

Dimensiuni: 240 x 170mm

Autor/Editor: Alice James si Jerome Martin

Ilustrator: Federico Mariani si Parko Polo

Editura: Usborne
Imagine similară

Categorie varsta: 9 ani+

Varsta9ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie