ISBN9781474917919

Ultimele produse disponibile!

Carte de activitati Telling the time activity book Usborne

44,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE DE ACTIVITATICopiilor le va fi cu mult mai usor sa citeasca ceasul dupa ce vor rasfoi aceasta uimitoare si distractiva carte.Ca si activitati vor avea puzzle-uri dar si decuparea si crearea unui ceas.

Cei mici vor invata despre ore, minute si secunde, calendare si orare AM si PM.Cartea mai contine si 4 pagini cu abtibilduri iar toate raspunsurile se afla la sfarsitul ei.
CARTE EDUCATIVAContinut: 64 pagini + 2 pagini cu abtibilduri

Dimensiuni: 250 x 216mm

Autor/Editor: Lara Bryan

Ilustrator: Luana Rinaldo

Editura: Usborne
Imagine similară

Categorie varsta: 6 ani+

Varsta6+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie