ISBN9781409563945

Ultimele produse disponibile!

Carte Look inside our world Usborne

65,00 Lei

-20%

52,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE ESENTIALA Vino intr-o calatorie in jurul lumii cu aceasta carte fascinanta cu clapete. Cu peste 80 de clapete care asteapta sa fie ridicate, micii exploratori pot descoperi lumea, de la straturile Pamantului si pana la cele mai mici insecte care traiesc in padurea tropicala si creaturile care traiesc pe fundul marii.  
Cartea include pagini despre cele mai reci si mai calde zone ale Pamantului si o harta cu detalii ascunse sub clapete despre fiecare continent. Carte este o metoda distractiva si amuzanta de introducere in geografie. 
CARTE EDUCATIVACartea a fost creata pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul informatiilor ascunse sub clapete. Cartea reprezinta modul perfect pentru a explica copilului minunile lumii inconjuratoare si a-i starni curiozitatea despre lucrurile din jurul lui.  

Continut: 14 pagini
Dimensiuni: 216 x 192mm


Autor/Editor Emily Bone Ilustrator Marianna Oklejak

Editura: Usborne

Categorie varsta: 4 ani+

Varsta4 ani+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie