ISBN9781409599883

Ultimele produse disponibile!

Carte Atlas of the World Usborne

65,00 Lei

-20%

52,00 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE ESENTIALA Acest atlas colorat ii va ajuta pe micuti sa invete despre tarile din lume, cele mai frumoase si interesante locuri, steaguri si recorduri mondiale. Cartea contine ilustratii detaliate, in culori vibrante ale locurilor de interes, oraselor si atractiilor principale din fiecare regiune, precum si un index si o pagina de cuprins.  
Carte este o metoda distractiva si amuzanta de introducere in geografie. 
CARTE EDUCATIVACartea a fost creata pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul informatiilor detaliate. Cartea reprezinta modul perfect pentru a explica copilului minunile lumii inconjuratoare si a-i starni curiozitatea despre lucrurile din jurul lui.  

Continut: 32 pagini
Dimensiuni: 305 x 238mm


Autor/Editor Sam Lake Ilustrator Nathalie Ragondet

Editura: Usborne

Categorie varsta: 5 ani+

Varsta5 ani +

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie