ISBN9780746087596

Ultima bucata disponibila!

Carte See Inside Space Usborne

64,90 Lei

-20%

51,92 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE ESENTIALA O carte cu clapete minunata, plina de informații despre stele, planete și univers. 
Paginile duble fabuloase arata sistemul nostru solar, Calea Lactee, modul in care oamenii de stiinta considera ca universul a fost creat și cea mai recenta tehnologie de calatorie in spatiu. Cele peste 50 de clapete dezvaluie fapte fascinante despre univers si, la sfarsitul cartii, ascunse intr-un buzunar, exista o mica serie de harti stea. 
CARTE EDUCATIVACartea a fost creata pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare si spatiul cu imaginilor viu colorate si a clapetelor.  

Continut: 12 pagini
Dimensiuni: 276 x 216mm


Autor/Editor Katie Daynes Ilustrator Marie-Eve Tremblay

Editura: Usborne

Categorie varsta: 6 ani+

Varsta6+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

In aceeasi categorie