ISBN9781409563983

Ultimele produse disponibile!

Carte See inside weather and climate Usborne

64,90 Lei

-20%

51,92 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CARTE ESENTIALA O carte fascinanta cu clapete prin care poti face ocolul pamantului si sa descoperi ce este vremea si cum se schimba ea. Prin cele peste 80 de clapete de ridicat, copiii pot vedea o furtuna, vor urmari traseul unui uragan si pot vizita cel mai rece loc de pe glob. Carte este o metoda distractiva si amuzanta de introducere in geografie. Cartea include pagini despre anotimpuri, climatele lumii, circuitul apei in natura, vant si multe altele. 
CARTE EDUCATIVACartea a fost creata pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare cu ajutorul clapetelor. Cartea reprezinta modul ideal de a explica copilului minunile lumii inconjuratoare si a-i starni curiozitatea despre lucrurile din jurul lui.  

Continut: 16pagini
Dimensiuni: 276 x 216 mm


Autor/Editor Katie Daynes Ilustrator Russell Tate

Editura: Usborne

Categorie varsta: 6 ani+

Varsta6+

Inca de la infiintarea companiei de catre Peter Usborne in 1973, Usborne este editura iubita de catre copii pentru cartile sale pline de umor, actuale si distractive. 

In 2017, Usborne a fost cea mai de succes editura pentru copii din Marea Britanie. In 2015, au fost alesi Afacerea Anului in UK, si in 2014, Editura Anului IPG si Editura pentru Copii a Anului.

Aproape toate cartile Usborne sunt create de o echipa super-talentata de peste 35 editori/scriitori si peste 50 designeri care sunt angajati Usborne. Acest fapt ii diferentiaza de majoritatea editurilor (care colaboreaza cu autori din exterior sa scrie carti pentru ei) si le permite sa aiba control complet asupra procesului creativ.  

Usborne petrece tot timpul necesar pentru a face lucrurile asa cum trebuie. O carte Usborne nu paraseste cladirea editurii pana nu este perfecta. Cateodata asta presupune mult timp, atentie, grija si pasiune. 

Usborne inoveaza in mod continuu si cauta metode de a le starni pasiunea copiilor pentru carti si citit. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie