EUSL02

Ultima bucata disponibila!

Suport pentru sapun Bone Soap Lift

34,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

BUCURA-TE UN TIMP MAI INDELUNGAT DE SAPUNUL TAU!Cu siguranta ti s-a intamplat asa ceva: ai cumparat un sapun minunat, insa o mare parte din el nu va ajunge sa fie folosit, pentru ca se va dizolva in savoniera.


CUM FUNCTIONEAZA?

Soap Lift ii permite apei sa se scurga si aerului sa circule pe sub sapun, astfel incat acesta se usuca mai repede. Astfel, te vei bucura mai multa vreme de sapunul tau preferat. Poti folosi Soap Lift cu sau fara savoniera.


DIN CE ESTE FACUT SOAP LIFT?


Soap Lift este creat din bioplastic ce are la baza porumbul, facandu-l astfel un produs prietenos cu mediul inconjurator. SE POTRIVESTE ORICARUI INTERIOR

Soap Lift este disponibil intr-o varietate de culori, pentru ca nu trebuie sa faci rabat de la estetica atunci cand alegi sa traiesti eco-friendly! Clatirea se face simplu, doar tinandu-l sub apa de la robinet si presand de cateva ori.


Dimensiuni: aproximativ 7*11 cm. 

Poate fi taiat cu o foarfeca pentru a atinge dimensiunile dorite. 

Create intr-o mica companie de familie din Statele Unite ale Americii, produsele Soap Lift se mandresc cu faptul ca isi procura toate materialele prime de la alte mici afaceri, aflate exclusiv in SUA.

Misiunea lor: un mediu mai curat si cu mai putin resurse sacrificate inutil! 

Soap Lift este creat din bioplastic pe baza de porumb si vine intr-un ambalaj din hartie reciclata. 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie