64451

Ultimele produse disponibile!

Papusa Sirena roz Trudi

92,80 Lei

-30%

64,96 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

NEDESPARTITA DE COPILUI TAU!Sirena roz va fi indragita de copilul tau si vor deveni prieteni nedespartiti! Sirenele din lumea magica Trudi au cozile din material stralucitor, parul lung din plus moale si un accesoriu stralucitor si incantator in par.  Papusile Trudi sunt pline de suflet si caldura, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.

COLECTIONEAZA TOATE SIRENELETRADITIE DE PESTE 63 ANI

Trudi a fost fondata in Italia in 1954 si jucariile pe care le creeaza se disting prin traditie, calitate, design italian, armonie de culori și forme si siguranta

JUCARII DE CALITATE

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingere, rezistent la foc si non-toxic.


DESIGNToate jucariile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan

FORME SI MATERIALE INOVATOARE

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza in fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.


SIGURANTAProdusele Trudi sunt testate pentru a se asigura conformitatea cu legislatia aplicabilaOrganismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor.

INOVATIE

In fiecare an colectia Trudi se mareste cu produse noi cu concepte si stiluri inovative pentru a surprinde si incanta clientii prezenti si viitori. 

LOGO-UL TRUDIToate produsele originale au logo-ul Trudi. 

Varsta: 0+ 

Dimensiune: 18 X 27 X 12 cm

Varsta0 luni +

Jocul reprezinta pentru Trudi o activitate importanta ce necesita instrumente care pot inspira vise si emotii. Produsele Trudi nu sunt simple bunuri de consum, ci obiecte pline de suflet si caldura, care rezista si sunt iubite o perioada lunga de timp.

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza în fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.

Toate creatiile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan.

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingere, rezistent la foc si non-toxic.

Pentru testarea produselor Trudi sunt folosite cele mai dure teste mecanice la nivel international pentru a se asigura ca toate detaliile sunt fixate in siguranta, si, in acelasi timp, teste de laborator care certifica siguranta tuturor materialelor si a substantelor utilizate. In plus, inainte de a fi introdus pe piata, fiecare produs este verificat cu un detector de metale, care detecteaza eventuala prezenta a maselor metalice extrem de mici (1,5 mm). Totodata, Trudi isi verifica foarte exigent furnizorii, iar acestia trebuie sa respecte, pe langa alte conditii, Codul de etica al companiei, care interzice munca copiilor si discriminarea si garanteaza drepturile angajatilor.

Organismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor. 

 

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie