29787

Ultimele produse disponibile!

Catelus in gentuta roz Trudi

116,90 Lei

-30%

81,83 Leiinclusiv taxe

Pret redus!

Contact rapid:
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

PLUSURI FASHION


Plusurile in gentuta sunt create de Trudi special pentru micutele in pas cu moda. Gentuta roz este perfecta pentru a scoate la plimbare dragalasul bichon maltez. Gentuta se inchide cu magnet, este foarte practica datorita manerului de umar elegant, iar catelusul poate fi scos. TRADITIE DE PESTE 63 ANI


Trudi a fost fondata in Italia in 1954 si jucariile pe care le creeaza se disting prin traditie, calitate, design italian, armonie de culori și forme si sigurantaPapusile Trudi sunt pline de suflet si caldura, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp. 

JUCARII DE CALITATE

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingere, rezistent la foc si non-toxic.


DESIGNToate jucariile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan

FORME SI MATERIALE INOVATOARE

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza in fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.


SIGURANTAProdusele Trudi sunt testate pentru a se asigura conformitatea cu legislatia aplicabilaOrganismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor.

INOVATIE

In fiecare an colectia Trudi se mareste cu produse noi cu concepte si stiluri inovative pentru a surprinde si incanta clientii prezenti si viitori. 

LOGO-UL TRUDIToate produsele originale au logo-ul Trudi. 

Varsta: 3+ 

Dimensiune: 20 cm

Varsta0 luni +

Jocul reprezinta pentru Trudi o activitate importanta ce necesita instrumente care pot inspira vise si emotii. Produsele Trudi nu sunt simple bunuri de consum, ci obiecte pline de suflet si caldura, care rezista si sunt iubite o perioada lunga de timp.

Dragostea Trudi pentru lucruri frumoase se materializeaza în fiecare zi printr-o continua cautare de forme si materiale inovatoare.

Toate creatiile reprezinta o dovada a creativitatii, cercetarii si inovarii “Made in Italia” si au construit din Trudi o marca nemuritoare si un simbol al designului contemporan.

Trudi utilizeaza numai materii prime de calitate, plusul Trudi fiind extrem de placut la atingere, rezistent la foc si non-toxic.

Pentru testarea produselor Trudi sunt folosite cele mai dure teste mecanice la nivel international pentru a se asigura ca toate detaliile sunt fixate in siguranta, si, in acelasi timp, teste de laborator care certifica siguranta tuturor materialelor si a substantelor utilizate. In plus, inainte de a fi introdus pe piata, fiecare produs este verificat cu un detector de metale, care detecteaza eventuala prezenta a maselor metalice extrem de mici (1,5 mm). Totodata, Trudi isi verifica foarte exigent furnizorii, iar acestia trebuie sa respecte, pe langa alte conditii, Codul de etica al companiei, care interzice munca copiilor si discriminarea si garanteaza drepturile angajatilor.

Organismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor. 

 

 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie