Bumbi7

Ultimele produse disponibile!

Set 3 scutece din finet Dinozauri Bumbi Scutecel

28,90 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

NELIPSITE IN PRIMELE LUNI DE VIATASet din 3 scutece din finet cu tiv dublu-rulat. Moi si placute la atingere, sunt utile in primele luni de viata ale oricariu bebelus!

Dimansiune scutec 80cm*85cm+-2%.

Compozitie: Bumbac 100%.

In urma cu mai putin de un an am inceput un proiect dedicat celor mici, Bumbi Scutecel. Activitatea desfasurata in cadrul acestui proiect este reprezentata de confectionarea handmade a produselor pentru bebelusi.

Printre acestea se pot gasi nelipsitele scutecele din finet, prosoape de baie cu elemente patchwork, seturi cu paturica patchwork si jucarie handmade, protectii pentru patut, pilote patchwork, trusouri pentru botez si multe altele. Pentru realizarea acestora folosim materiale baby friendly cu compozitie din bumbac 100% si de cele mai multe ori cu certificare Oeko-Tex. Jucariile noastre sunt realizate respectand normele europene in vigoare. 

Cine este in spatele proiectului? Adelina, proaspata mamica, corporatista de mai bine de 10 ani, care a hotarat sa isi duca hobby-ul la un alt nivel.

Produsele sunt fabricate intr-un mic atelier din Bucuresti si ca orice produs handmade sunt de cele mai multe ori unicat. 

Motto-ul Bumbi Scutecel: Cusute cu drag! 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie