Bumbi8

Ultima bucata disponibila!

Set paturica patchwork si jucarie Elefantel Bumbi Scutecel

150,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

CADOUL PERFECT PENTRU ORICE BEBELUS


Set handmade paturica si jucarie cub.

- Paturica patchwork 70cm*85cm. Fata este realizata din materiale din bumbac 100%. Verso cu plush fleece 80% bumbac si 20% poliester cu certificare Oeko Tex. 

- Jucarie cub asortata cu inel din plastic pentru dentitie si zdranganitoare. Dimensiune latura cub 10cm+-2%.
Fata este realizata din materiale din bumbac 100%. Pentru umplere s-a folosit umplutura superball hipoalergenica ce permite spalarea acesteia fara a o deforma. Jucaria a fost fabricata respectand normele europene. 
In urma cu mai putin de un an am inceput un proiect dedicat celor mici, Bumbi Scutecel. Activitatea desfasurata in cadrul acestui proiect este reprezentata de confectionarea handmade a produselor pentru bebelusi.

Printre acestea se pot gasi nelipsitele scutecele din finet, prosoape de baie cu elemente patchwork, seturi cu paturica patchwork si jucarie handmade, protectii pentru patut, pilote patchwork, trusouri pentru botez si multe altele. Pentru realizarea acestora folosim materiale baby friendly cu compozitie din bumbac 100% si de cele mai multe ori cu certificare Oeko-Tex. Jucariile noastre sunt realizate respectand normele europene in vigoare. 

Cine este in spatele proiectului? Adelina, proaspata mamica, corporatista de mai bine de 10 ani, care a hotarat sa isi duca hobby-ul la un alt nivel.

Produsele sunt fabricate intr-un mic atelier din Bucuresti si ca orice produs handmade sunt de cele mai multe ori unicat. 

Motto-ul Bumbi Scutecel: Cusute cu drag! 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie