Ultimele produse disponibile!

Jacheta din lana fiarta Violet Girl - mokoFUN

210,00 Lei

Expediere in 2-4 zile
Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

JACHETA CHIC





Jachetă din lână groasă, recomandată în zilele cu temperaturi scăzute. Asigură confortul termic necesar iarna, păstrând, în același timp, confortul în mișcare. Jacheta ‘Violet Girl’ este în întregime dublată pe interior cu un materiale moale cu imprimeu colorat. 









MATERIALE LA CELE MAI INALTE STANDARDE

 
 

Compozitie: 100% LANA FIARTA  (grosime 387 g/m2)

Captuseala: dublura din 95% bumbac și 5% elastan

PROPRIETATI

Lana naturala pura are caracteristici minunate: regleaza temperatura, izoleaza impotriva caldurii și a frigului, dar permite pielii sa respire pentru a mentine o temperatura confortabila. 

Fibra de lana ajuta la reglarea umiditatii, are proprietati impermeabile si fereste copilul de umezeala si transpiratie

PROUDLY MADE AND DESIGNED IN ROMANIA


Produs fabricat în România.

INGRIJIRE

Temperatura maximă de spălare este 30ºC.
Produsul se spală manual sau la programe dedicate ale mașinii de spălat.
Stoarceți prin presare și apoi lăsați hainele din lână să se usuce pe plan intins.




Totul a început cu fiecare împiedicat sau căzătură din viețile noastre de mame de mokoFUNi. Ei ne-au dat idea, cheful și determinarea scoatem proiectul mokoFUN din agenda cu idei la lumină și -l facem real. Suntem două mame fascinate de câtă evoluție ascund, de fapt, stângăciile copiilor noștri. Așa am hotărât scoatem cuvântul stângăcie din cutia cu mentalități care nu îi fac deloc dreptate, și -l așezăm cu mândrie în linia noastră de haine pentru copii. Hăinuțele mokoFUN sunt gândite și făcute în micul nostru atelier din Brebu – Prahova, doar din materiale naturale și organice și de mâini de croitorese pricepute. Sunt realizate astfel încât să dea libertatea și lejeritatea de a exersa, în confort, orice stângăcie i se întâmplă piticului tău. Nu întâmplător, hainele noastre sunt pentru copii de până la 7 ani. După vârsta asta, stângăciile tind să fie supra-conștientizate și evitate de mokoFUNii de odinioară. Așa că, să ne bucurăm de stângăcii, măcar 7 ani, cât țin ele nestingherite.


Se potriveste cu

In aceeasi categorie