13805

Joc de echilibru Micuta Cartita, DETOA

109,90 Leiinclusiv taxe

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

JOC DE LOGICA AMUZANTAjut-o pe Micuta Cartita sa care apa pentru florile Soricelului. Jucatorii stau in jurul mesei, cu piesa principala a jocului in mijloc si trebuie sa isi imparta cilindri intre ei. Cel mai tanar jucator incepe jocul. Arunca zarul si alege un cilindru in aceeasi culoare ca cea de pe zar.  Aseaza cilindrul cu grija deasupra piesei principale cu Micuta Cartita astfel incat nici piesa principala si nici acesta sa nu cada. Urmatorul jucator trebuie sa repete procesul. Daca un jucator arunca cu zarul o culoare si nu mai exista cilindri in aceeasi culoare, zarul trebuie aruncat din nou pana cand se arunca una dintre culorile ramase.  

Jocul se termina atunci cand piesa principala cu Micuta Cartita cade sau o parte/toti cilindri se rostogolesc. Jucatorul care a cauzat acest efect pierde jocul si are un punct de penalizare, apoi jocul poate incepe din nou. 

Jocul este pentru 2-6 jucatori, pentru copii de peste 4 ani.Varsta: 4 ani+


DEZVOLTA LOGICA
            JUCARII CALITATIVE DIN LEMNJucariile sunt fabricate in Republica Ceha si sunt confectionate din lemn de esenta tare din regiunile muntoase din Europa Centrala.

JUCARII SIGURE PENTRU COPIII TAIJucariile sunt vopsite numai cu lacuri si vopsele  ecologice certificate de calitate, iar adezivii utilizati sunt certificati ca fiind siguri pentru cei mai micuti copii.

GRIJA FATA DE MEDIUL INCONJURATORVopselurile utilizate nu au impact daunator asupra mediului, iar ambalajele folosite pentru jucarii sunt complet reciclabile.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. 

Dimensiune 175x63x135 mm.


Varsta4 ani+
PentruUnisex
Abilitati dezvoltateLogica
Poveste/PersonajGeneral
CuloareMulticolor

Detoa Albrechtice (fosta denumire a companiei: TOFA Albrechtice) este cea mai veche companie din jucarii din lemn din Republica Ceha care si-a inceput productia in anul 1908.

Jucariile DETOA sunt confectionate din lemn de esenta tare (artar, fag și carpen) din regiunile muntoase din Europa Centrala. Lemnul din aceste regiuni nepoluate de emisiile industriale este de inalta calitate și garanteaza un procent de utilizare posibila maxima. De indata ce buștenii sunt taiati, sunt livrati in depozitul DETOA unde sunt protejati de mucegai și de colorare - exclusiv prin pulverizarea neintrerupta cu apa. Lemnul din care se fabrica jucariile nu este procesat sau tratat chimic in niciun fel. Bustenii livrati sunt taiati continuu in bucati de grosime diferita. Cherestea este stivuita și uscata natural timp de 6 pana la 18 luni. Fiind pre-uscat natural, lemnul este taiat in scanduri și placi de dimensiunile necesare. Uscarea este asigurata la o umiditate de 7-9% in camere de uscare complet automatizate, care sunt computerizate și functioneaza pe principiul uscarii cu vapori de apa la temperaturi mai ridicate. Numai lemnul fara defecte evidente este utilizat pentru productia ulterioara.

Pentru vopsire, DETOA foloseste numai culori și lacuri ecologice certificate de calitate care sunt conforme cu standardul EN 71 si aprobate pentru a fi utilizate de copiii de orice varsta și care nu au impact daunator asupra mediului. Adezivii utilizati sunt achizitionati de la producatori renumiti din Europa și sunt, de asemenea, certificati ca fiind siguri pentru cei mai micuti copii. De asemenea, celelalte materiale folosite (cum ar fi pielea, pasla sau tesatura) sunt supuse unui control strict și respecta toate cerintele de siguranta.

Produsele DETOA sunt concepute in special pentru cei mai micuti copii si se acorda astfel o atentie sporita pe intreg procesul tehnologic. In consecinta, este garantata calitatea superioara si permanenta a produselor fabricate de DETOA Albrechtice, s. r. o… Fiecare jucarie DETOA a fost testata de un institut independent și este certificata in ceea ce privește siguranta.

Ambalajele utilizate pentru produsele DETOA sunt complet reciclabile. DETOA a fost implicata in sistemul european de reciclare a ambalajelor și sunt autorizati sa foloseasca simbolul “Green Point” pe produsele DETOA.

 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie