10700

Ultimele produse disponibile!

Curcubeu mini din lemn Grimm's

114,00 Leiinclusiv taxe

Contact rapid:
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

MINI CURCUBEU WALDORF


Mini-curcubeul Grimms este o jucarie de stivuit de inspiratie Waldorf, care are posibilitati de joc multiple. Acest curcubeu va fi indragit si pretuit de copii si ii va stimula din punct de vedere mental si vizual. Designul simplu si culorile vii vor lasa imaginatia si creativitatea copilului tau sa zburde.

INCURAJEAZA IMAGINATIA SI CREATIVITATEA
          
Curcubeul Grimm va permite copilului sa se adanceasca in gandire creativa si inspiratie. Cand nu sunt imbinate, copiii vor descoperi utilizari nelimitate pentru aceste arce colorate: tunele, poduri, garduri sau case de papusi si multe alte configuratii unice. Posibilitatile sunt infinite atunci cand copiii sunt lasati sa-si foloseasca propria imaginatie. Desigur, blocurile pot fi combinate usor cu alte jucarii sau piese in jocul creativ.

STIMULARE TACTILA


Proprietatile tactile ale lemnului si culorile luminoase vor stimula atat copiii mici, cat si pe cei mai mari.

DEZVOLTA ABILITATILE MOTORII

      

Copiii vor explora culorile indraznete, isi vor rafina coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii si isi vor dezvolta rationamentul si abilitatile creative atunci cand se joaca cu aceste blocuri minunate. 


SE VA JUCA MAI MULTI ANI CU EAO astfel de jucarie open-ended va insoti copilul tau pentru mult timp si va fi redescoperita de-a lungul timpului. Aceasta jucarie unica a castigat Distinctia Spiel Gut - un premiu al Comitetului German pentru Jocuri si Jucarii, care recunoaste jucariile de inalta calitate pentru copii, care sunt, de asemenea, sensibile din punct de vedere ecologic. 

MANUFACTURAProdusele Grimm's sunt lucrate si vopsite manual. 

MATERIALE NON-TOXICE


Curcubeul este creat manual  din lemn de artar, folosind coloranti pe baza de apa complet non-toxici. Piesele se intrepatrund perfect, deoarece sunt confectionate dintr-o singura bucata de lemn de tei solid, nu au muchii sau colturi ascutite.

Dimensiunile produsului: 17 cm si cuprinde 6 bucati individuale.

Retineti: este posibil sa observati ca anumite transferuri de culoare pot aparea in timpul jocului de la un bloc la altul. Acest lucru este considerat normal. De asemenea, jucariile Grimm’s sunt fabricate din lemn 100%, iar fibra lemnoasa prezinta de obicei nervuri, striatii sau noduri, semne particulare ce cresc si mai mult valoarea minunatelor jucarii Grimm’s, fiecare jucarie fiind astfel unica in felul ei.

Recomandare de varsta: 0+

Varsta 0 luni +
Pentru Unisex
Abilitati dezvoltate Inteligenta
Poveste/Personaj General
Culoare Multicolor

Grimm's Spiel und Holz Design fabrica jucarii din lemn de inalta calitate din 1978. Inspirate de filozofiile educationale ale lui Rudolf Steiner (educatia Waldorf), aceste jucarii frumoase si unice sunt proiectate cu forme simple, culori vibrante, naturale si o textura blanda, armonioasa, de care se pot bucura atat copiii, cat si adultii de toate varstele. Toate vopselele / lacurile/uleiurile sunt pe baza de apa, certificate ca fiind non-toxice si in conformitate cu standardele europene stricte (EN 71) si sunt inofensive pentru sanatatea copiilor si adecvate pentru jucariile pentru copii.

Grimm's Spiel und Holz Design este despre curcubeu, culori fericite, creativitate si imaginatie. Grimm's creeaza puzzle-uri de calitate, seturi de blocuri de constructie, papusi, jucarii pentru copii, zuruitoare si multe altele. Parintii iubesc Grimm’s, deoarece modelele acestei companii germane promoveaza creativitatea, lasand loc pentru jocul independent cu forme simple si culori vibrante. Filosofia Grimm’s este de a dezvolta jucarii nemuritoare care ajuta copiii sa-si descopere si sa-si dezvolte propria creativitate. Nu exista instructiuni de joc si nu poti face greseli cu jucaria Grimm’s. Doar jucati-va, imaginati-va si bucurati-va!

 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie