10581

Ultimele produse disponibile!

12 prieteni spiridusi Grimm's

159,00 Leiinclusiv taxe

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

SPIRIDUSI WALDORF


12 spiridusi colorati si plini de voiosie asteapta sa participe la jocurile micutilor!
Spiridusii pot fi integrati intr-o multime de jocuri si pot infatisa lunile anului! Nu au nas, gura sau urechi - caracteristica venita din pedagogia Waldorf deoarece expresiile faciale sunt detalii pe care copilul este incurajat sa si le imagineze el singur, in functie de preferintele si nevoile sale afective.

Inspirati din pedagogia Waldorf, cei 12 prieteni Grimms sunt special creati fara detalii ale fetei - ei pot astfel imprumuta diverse expresii faciale, facilitand exprimarea emotiilor de catre copil.

Prezentare: 12 figurine din lemn (fiecare avand 6cm inaltime, 3cm diametru) in rama din lemn (lungime 15.5cm)

Varsta: 1 an+INCURAJEAZA IMAGINATIA SI CREATIVITATEA
          
Prietenii incurajeaza copiii sa-si foloseasca propria imaginatie. Desigur, spiridusii pot fi combinati usor cu alte jucarii sau piese in jocul creativ.

STIMULARE TACTILA


Proprietatile tactile ale lemnului si culorile luminoase vor stimula atat copiii mici, cat si pe cei mai mari.

DEZVOLTA ABILITATILE MOTORII

      

Copiii vor explora culorile indraznete, isi vor rafina coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii si isi vor dezvolta rationamentul si abilitatile creative atunci cand se joaca cu acesti prieteni minunati. 


MANUFACTURAProdusele Grimm's sunt lucrate si vopsite manual. 

MATERIALE NON-TOXICE


Produsul este creat manual  din lemn de artar, folosind coloranti pe baza de apa complet non-toxici. 

Varsta1 an +
PentruUnisex
Abilitati dezvoltateInteligenta
Poveste/PersonajGeneral
CuloareMulticolor

Grimm's Spiel und Holz Design fabrica jucarii din lemn de inalta calitate din 1978. Inspirate de filozofiile educationale ale lui Rudolf Steiner (educatia Waldorf), aceste jucarii frumoase si unice sunt proiectate cu forme simple, culori vibrante, naturale si o textura blanda, armonioasa, de care se pot bucura atat copiii, cat si adultii de toate varstele. Toate vopselele / lacurile/uleiurile sunt pe baza de apa, certificate ca fiind non-toxice si in conformitate cu standardele europene stricte (EN 71) si sunt inofensive pentru sanatatea copiilor si adecvate pentru jucariile pentru copii.

Grimm's Spiel und Holz Design este despre curcubeu, culori fericite, creativitate si imaginatie. Grimm's creeaza puzzle-uri de calitate, seturi de blocuri de constructie, papusi, jucarii pentru copii, zuruitoare si multe altele. Parintii iubesc Grimm’s, deoarece modelele acestei companii germane promoveaza creativitatea, lasand loc pentru jocul independent cu forme simple si culori vibrante. Filosofia Grimm’s este de a dezvolta jucarii nemuritoare care ajuta copiii sa-si descopere si sa-si dezvolte propria creativitate. Nu exista instructiuni de joc si nu poti face greseli cu jucaria Grimm’s. Doar jucati-va, imaginati-va si bucurati-va!

 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie