10239

Ultimele produse disponibile!

Set de 6 bile mari, curcubeu Grimm's

63,00 Leiinclusiv taxe

Contact rapid:
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

SPIRIDUSI WALDORF IN CASUTA


Setul contine 6 bile colorate din lemn, de dimensiuni generoase (fara a exista riscul de a fi inghitite) si pot fi folosite in diverse combinatii cu Seturi de constructii  (ex. impreuna cu Setul Curcubeu Grimms 12 piese pentru dezvoltarea motricitatii fine).

Varsta: 1 an+


STIMULARE TACTILA


Proprietatile tactile ale lemnului si culorile luminoase vor stimula atat copiii mici, cat si pe cei mai mari.


MANUFACTURAProdusele Grimm's sunt lucrate si vopsite manual. 

MATERIALE NON-TOXICE


Produsul este creat manual  din lemn de artar, folosind coloranti pe baza de apa complet non-toxici. 

Materiale folosite: lemn de artar, vopseluri si uleiuri non-toxice pe baza de apa.

Dimensiuni: diametru 4.5cm.

Varsta 1 an +
Pentru Unisex
Abilitati dezvoltate Inteligenta
Poveste/Personaj General
Culoare Multicolor

Grimm's Spiel und Holz Design fabrica jucarii din lemn de inalta calitate din 1978. Inspirate de filozofiile educationale ale lui Rudolf Steiner (educatia Waldorf), aceste jucarii frumoase si unice sunt proiectate cu forme simple, culori vibrante, naturale si o textura blanda, armonioasa, de care se pot bucura atat copiii, cat si adultii de toate varstele. Toate vopselele / lacurile/uleiurile sunt pe baza de apa, certificate ca fiind non-toxice si in conformitate cu standardele europene stricte (EN 71) si sunt inofensive pentru sanatatea copiilor si adecvate pentru jucariile pentru copii.

Grimm's Spiel und Holz Design este despre curcubeu, culori fericite, creativitate si imaginatie. Grimm's creeaza puzzle-uri de calitate, seturi de blocuri de constructie, papusi, jucarii pentru copii, zuruitoare si multe altele. Parintii iubesc Grimm’s, deoarece modelele acestei companii germane promoveaza creativitatea, lasand loc pentru jocul independent cu forme simple si culori vibrante. Filosofia Grimm’s este de a dezvolta jucarii nemuritoare care ajuta copiii sa-si descopere si sa-si dezvolte propria creativitate. Nu exista instructiuni de joc si nu poti face greseli cu jucaria Grimm’s. Doar jucati-va, imaginati-va si bucurati-va!

 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie