82845

Puzzle magnetic anotimpuri, 75 piese, Sevi

91,90 Lei

-30%

64,33 Lei

Pret redus!

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

PUZZLE MAGNETIC EDUCATIV


Puzzle-ul magnetic "Anotimpuri" contine 4 scene infatisand cele 4 anotimpuri si 75 piese magnetice viu colorate diferite. Piesele vin ambalate intr-o cutie vesela, poate fi transportat cu usurinta si poate tine copiii absorbiti in timpul calatoriilor.
Varsta: 3 ani+

INVATA PRIN JOC

A venit vremea sa invatam despre anotimpuri! Ce se intampla vara? Dar iarna? Prin combinarea pieselor magentice, copilul va invata ca mediul inconjurator este intr-o continua schimbare. Astfel copilul va invata ca primavara copacii infloresc, vor rodi si apoi isi pierd frunzele toamna, ca toamna este un anotimp ploios, iar iarna este frig si poate face oameni de zapada.


ASOCIERI LOGICE


Copilul invata sa faca asocieri logice prin, de exemplu, adaugarea florilor si pasarilor in copaci, fructelor in tufe etc. Piesele ii stau la dispozitie pentru a crea imagini realiste sau, de ce nu, fantastice si cu siguranta se va distra de minune! 

SIGURANTA
Jucariile sunt testate pentru a se asigura conformitatea cu legislatia aplicabila. 

DESIGNConceptul, dezvoltarea, creativitatea si designul jucariilor sunt realizate in Italia. 

CONTINUT EDUCATIONAL

Toate jucarile Sevi nu sunt doar incredibil de amuzante si surprinzatoare, ci sunt create si pentru a stimula si dezvolta abilitatile copiilor de toate varstele

LOGO-UL SEVIToate produsele originale au logo-ul Sevi.

Dimensiuni: 26x19x4 cm


Pentru mai multe informatii despre jucariile Sevi, te rugam sa accesezi sectiunea "Descarca".

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani! Pericol de sufocare datorita pieselor mici continute.

Varsta 2 ani +

Sevi a fost fondata in Italia in 1831 si este cea mai veche marca de jucarii de lemn si accesorii din Europa care este detinuta in prezent de compania italiana Trudi. Jucariile SEVI se disting prin traditie, calitate, design italian, materii prime naturale, armonie de culori și forme, siguranta și artizanat. "Sevi este o traditie inovatoare".

De peste 175 de ani, jucariile, obiectele pentru decor și cadourile SEVI sunt modelate printr-o interpretare magica a lemnului și prin creativitate. O importanta aparte in realizarea fiecarui produs Sevi o constituie studierea continutului jocului si a surprizei pe care o produce jocul in sine, in plus fata de aspectele functionale, pentru a stimula și a dezvolta capacitatea copilului din fiecare grupa de varsta. De aceea, in fiecare an SEVI prezinta produse noi cu concept si stiluri inovative pentru a surprinde si incanta clientii prezenti si viitori. 

Jocul reprezinta pentru SEVI o activitate importanta ce necesita instrumente care pot inspira vise si emotii. Produsele Sevi nu sunt simple bunuri de consum, ci obiecte pline de suflet și caldura, care rezista și sunt iubite o perioada lunga de timp. Sevi iubește și respecta natura și se preocupa de viitorului copiilor nostri. Prin achizitionarea unei jucarii Sevi veti avea sansa de a contribui la protejarea mediului deoarece Sevi se preocupa mereu de plantarea de copaci tineri in zone protejate.

Producatorul jucariilor SEVI se preocupa intotdeauna ca toate produsele fabricate de acesta sa  ofere siguranta și fiabilitate, prin mentinerea acelorasi standarde de calitate, prin seriozitatea muncii depuse si prin respectarea valorilor etice care presupun protejarea si siguranta copilului.

Prima etapa din procesul de productie o reprezinta selectarea lemnului de calitate superioara potrivit pentru crearea fiecarui produs. Jucariile si celelalte articole SEVI sunt apoi prelucrate cu grija, in mod artizanal, pe intreg procesul de productie: de la conturarea formei jucariei pana la imprimarea și pictarea acesteia, ceea ce face ca fiecare produs sa fie unic. Totul se face manual, nimic nu este automatizat, de aceea micile diferente dintre produse sunt caracteristicile produselor hand-made si sunt cele care aduc o valoare sporita acestor jucarii. Omul, pasiunea și expertiza lui raman in centrul procesului de creatie.

Culori si vopsele produselor Sevi sunt non-toxice și rezistente la saliva, ceea ce le face potrivite si pentru copiii mai micuti.

Pentru testarea produselor SEVI sunt folosite cele mai dure teste mecanice la nivel international pentru a se asigura ca toate detaliile sunt fixate in siguranta, si, in acelasi timp, teste de laborator care certifica siguranta tuturor materialelor și a substantelor utilizate. In plus, inainte de a fi introdus pe piata, fiecare produs este verificat cu un detector de metale, care detecteaza eventuala prezenta a maselor metalice extrem de mici (1,5 mm). Totodata, Trudi isi verifica foarte exigent furnizorii, iar acestia trebuie sa respecte, pe langa alte conditii, Codul de etica al companiei, care interzice munca copiilor și discriminarea și garanteaza drepturile angajatilor.

Organismul de control care verifica conformitatea cu standardele de siguranta este Institutul Italian pentru Siguranta jucariilor. 

Se potriveste cu

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

In aceeasi categorie