Ultimele produse disponibile!

Palarie PICKAPOOH din bumbac organic

95,35 Lei

Ghid marimi
Ghid marimi

Ghid dimensiuni pe varste pentru caciuli, cagule, sepci si palarii

34 si 36   nou nascut pana la 5 saptamani

38 si 40   5 saptamani- 3 luni

42 si 44    3 luni- 5 ½ luni

46 si 48     5 ½ - 9 luni pentru copii cu circumferinta cap mai mare

                  5 ½ luni -1 an pentru copii cu circumferinta cap mai mica

50 si 52    cea mai potrivita masura pentru 10 luni-4 ani

54 si 56    1 ½ - 8 ani pentru baieti cu circumferinta cap mai mare

                 5ani + pentru fete

58 si 60    pentru copii mai mari si adulti

Ghid de masuri pentru fulare:

Marime 1- 11x75 cm

Marime 2- 13x 110cm

Marime 3- 19x180cm

Ghid de masuri pentru esarfele tip triunghi:

Masura 1 38cm (latura lunga)

Masura 2 45cm (latura lunga)

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

PALARIE MODERNA
Palaria de vara, cu boruri largi, ce protejeaza copilul de razele soarelui, este  fabricata din cel mai fin, subtire si usor bumbac organic 100%, obținut din agricultura certificata ecologic.

BUMBAC ORGANIC DE CALITATEBumbacul folosit este 100% organic certificat GOTS. 

PLANTATII FARA PESTICIDEBumbacul organic este cultivat in plantatii pe care nu se folosesc fertilizatori sintetici si pesticide si unde este interzisa plantarea de seminte modificate genetic.

DESIGN INEDIT


Palaria este usoara, subtire, practica si are un design atractiv si modern si face parte din ultima colectie de vara 2017. Palaria se ajusteaza cu un siret in functie de circumferinta capului copilului.

Produs disponibil in culoarea roz cu detalii galbene.

Nota: Citeste instructiunile PICKAPOOH de ingrijire din sectiunea "Descarca".

IntretinereSpalare la rece fara stoarcere/centrifugare/program de uscare. Folositi detergenti speciali. Puteti vizualiza instructiunile complete in Sectiunea "Descarca" de mai jos.

Firma germana PICKAPOOH creeaza din materiale naturale de inalta calitate cele mai frumoase si confortabile caciuli si palarii! PICKAPOOH este o afacere de familie din Hamburg care si-a inceput activitatea in anul 1991. Incepand din anul 1998, acestia au inceput sa fabrice caciuli, cagule si palarii doar din materiale naturale si isi desfasoara activitatea respectand principii de responsabilitate ecologica in beneficiul oamenilor, animalelor, plantelor si, nu in ultimul rand, al mediului inconjurator.

PICKAPOOH foloseste exclusiv lana merinos de la animale crescute ecologic cu hrana sanatoasa, cultivata pe terenuri pe care nu se folosesc pesticide.

Materialul acestora din amestecul de lana merinos si matase este ideal pentru caciuli, cagule si esarfe deoarece acest material regleaza temperatura si umiditatea si astfel ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a corpului. Produsele PICKAPOOH confectionate din acest amestec de 70% lana merinos si 30% matase sunt foarte confortabile si purtate cu placere de catre copii si adulti.

De asemenea, PICKAPOOH foloseste pentru o parte dintre produsele sale doar bumbac organic certificat. Bumbacul organic este cultivat in plantatii pe care nu se folosesc fertilizatori sintetici si pesticide si unde este interzisa plantarea de seminte modificate genetic. PICKAPOOH foloseste pentru palariile cu factor de protectie solara naturala (UV 20, UV 60 sau UV 80) doar bumbac organic certificat potrivit UV-Standard-801. Palariile cu factor de protectie solara protejeaza eficient copiii de radiatiile UV periculoase incepand de la 2 ore pana la o zi intreaga! 


Se potriveste cu

In aceeasi categorie