599cgreen

Ultimele produse disponibile!

Placa de echilibru Cadmium Green, CreaTimber

349,00 Lei

-20%

279,20 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid
EXPERIENTA IN MISCARE


CreaTimber nu se rezuma doar la a pune in miscare imaginația copiilor, ci le oferă o nouă experiență de mișcare. CreaTimber dezvolta simtul echilibrului, conștientizarea corpului și este excelentă pentru stimularea sistemului vestibular. Mișcarea este o necesitate esențială a copiilor, iar CreaTimber ii încurajează pe copiii de toate varstele să se miște și să se joace in voie!

DEZVOLTARE SENZORIALA SI MOTORIEMișcarea are o mare influență asupra coordonării, stimulează tonusul muscular, dezvoltă simțuri și abilități. Cu toate acestea, mai puțini oameni știu că mișcarea ar putea ajuta și în cazul problemelor de învățare, de concentrare, de comportament și de integrare.
CreaTimber este un echipament de dezvoltare senzorio-motorie care este ideal pentru utilizare în viața de zi cu zi, deoarece:

> stabilizează sistemul vestibular
> dezvoltă atenția si concentrarea
> dezvolta capacitatea de coordonare mana-ochi
> ajuta la conștientizarea si controlul corpului
> ajută la orientarea în spațiu
> întărește musculatura
> imbunatateste postura

IDEI DE JOC PENTRU DEZVOLTAREA COPILULUIPe langa modalitatile clasice de folosire prin asezarea placii pe partea concava sau convexa (leganat, balansat, echilibru), CreaTimber ajuta la:

A. Prin combinarea cu rime si cantece, joaca un rol esential

> in integrarea mișcării și a vorbirii
> în îmbunătățirea ritmului de vorbire

B. Prin combinarea cu alte elemente (minge, beanbag) ajuta la:

> imbunatatirea atentiei distributive
> coordonarea miscarii membrelor
> efectuarea miscarilor repetitive corect

POTRIVITA PENTRU TOTI COPIIIRecomandăm CreaTimber pentru toți copiii, în special pentru copiii cu dizabilități fizice, probleme de învățare, tulburări de limbaj, deficit de atenție, autism, dificultăți de coordonare etc. Ei pot avea o nouă experiență în mișcare, pe care nu au mai avut-o pana atunci, ajutandu-i sa se dezvolte și să se distreze în același timp.

MANUFACTURAFiecare placa de echilibru este realizata manual cu multa dragoste și grija din placaj european de plop rezultat din plantatii sustenabile (FSC) si este lacuita cu vopsele pe baza de apa.

Dimensiune: 29cm x 98 cm
Greutate: aproximativ 3,3 kg
CreaTimber natur cu margini colorate in culoarea Cadmium Green.

Creata pentru cei mici, insa potrivita si pentru adulți de până la 120 - 130 kg.
Atentie: CreaTimber nu este o jucarie, ci un echipament pentru dezvoltarea copilului. A se folosi sub supravegherea atenta a parintilor.
Varsta1-99 ani

CreaTimber provine din Ungaria si a fost creata prin inspiratia pedagogiei Waldorf. Placile de echilibru Creatimber sunt confectionate din placaj european de plop rezultat din plantatii sustenabile (FSC) si lacuite cu vopsele pe baza de apa.

CreaTimber este minunata pentru dezvoltarea senzorio-motorie a copilului, imbunatatirea echilibrului, a posturii si a sistemului vestibular.


Se potriveste cu

In aceeasi categorie