1005759

Ultimele produse disponibile!

Cana de cafea termoizolanta TKWide Bright Berry 592 ml/20 oz Klean Kanteen

189,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid

TERMOS CU ULTRA TEHNOLOGIE
Un produs Klean Kanteen creat folosind cele mai recente tehnologii pentru inalta performanta. Cu pereti dubli si folosind sigilarea TK Closure, te poti bucura de o cafea fierbinte la ore distanta de cel mai apropiat drum, sau de un cocktail rece chiar in mijlocul orasului. 


TERMOIZOLARE PERFORMANTA


Tehnologiile Klean Kanteen TK CLOSURE™ & CLIMATE LOCK™ permit mentinerea calda a continutului pana la 17 ore, iar pentru cel rece, de pana la 58 ore.
USOR DE FOLOSIT


Capacul anti-curgere beneficiaza de manerul practic Swing Away Loop.
Poate fi folosit perfect impreuna cu alte capace TKWide.


MATERIALECreat cu pereti dubli termoizolanti, din inox 18/8 care nu pastreaza mirosuri. Dimensiuni care se potrivesc in majoritatea suporturilor.

CAPAC ETANSCURATARE USOARA
FARA BPAREZISTENTA SPORITA


DIMENSIUNI

254 mm inaltime x 76.2 mm diametru.
66 mm diametru deschidere.
447.9 g Greutate

CuloareMov
MaterialInox
Tip ProdusTermos
Capacitate592 ml
Utilizat pentruLichide

Klean Kanteen® este o companie de familie din nordul Californiei, cu o istorie de peste 30 de ani și un angajament durabil față de excelența în materie de produse și servicii. Au realizat în 2004 prima sticlă de apă din oțel inoxidabil, fără BPA, reutilizabilă, deoarece au dorit sa promoveze o soluție netoxică pentru sticlele de apă din plastic de unică folosință.

Filozofia Klean Kanteen® este simpla: să ofere produse și accesorii accesibile, sigure, sănătoase, de înaltă calitate și să promoveze și să incurajeze sănătatea, sustenabilitatea și conștientizarea ecologică.

Produsele Klean Kanteen pot fi folosite de catre parinti si copii in fiecare zi pentru masa de pranz, picnicuri, excursii si aventuri in aer liber. De la sticle pentru bebelusi la sippy cups, sticle sport, sticle si cani pentru cafea, sticle izolate termic si sticle pentru mentinerea bauturilor carbogazoase, exista un produs preferat pentru intreaga familie! 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie