1005790

Ultimele produse disponibile!

Capac negru ermetic Loop pentru sticle TKWide, Klean Kanteen

61,00 Lei

Contact rapid
(Luni-Vineri 11:17)
0738 00 44 33
  • Plata cu cardul Plata cu cardul
  • Plata ramburs Plata ramburs
  • Drept retur 14 zile Drept retur 14 zile
  • Livrare curier rapid Livrare curier rapid


SOLUTIE DE HIDRATARE ECO-FRIENDLYCapacul ermetic creste permormanta termica a recipientului prin centrul sau integrat din inox. Acesta formeaza un interior complet metalic, alaturi de doua garnituri din silicon. Capacul impiedica scurgerile si beneficiaza de un maner usor de folosit. Este compatibil cu sticlele Klean Kanteen TKWide.  


MATERIALE ECO-FRIENDLY
Capacul este realizat din material BPA- free cu interior din otel, fiind astfel sigur pentru oameni si planeta. CURATARE USOARA
Poate fi curatat in masina de spalat vase.

FARA SCURGERIGreutate: 124.6 g

Dimensiune: 50.8 mm inaltime x 76.2 mm diametru

Klean Kanteen® este o companie de familie din nordul Californiei, cu o istorie de peste 30 de ani și un angajament durabil față de excelența în materie de produse și servicii. Au realizat în 2004 prima sticlă de apă din oțel inoxidabil, fără BPA, reutilizabilă, deoarece au dorit sa promoveze o soluție netoxică pentru sticlele de apă din plastic de unică folosință.

Filozofia Klean Kanteen® este simpla: să ofere produse și accesorii accesibile, sigure, sănătoase, de înaltă calitate și să promoveze și să incurajeze sănătatea, sustenabilitatea și conștientizarea ecologică.

Produsele Klean Kanteen pot fi folosite de catre parinti si copii in fiecare zi pentru masa de pranz, picnicuri, excursii si aventuri in aer liber. De la sticle pentru bebelusi la sippy cups, sticle sport, sticle si cani pentru cafea, sticle izolate termic si sticle pentru mentinerea bauturilor carbogazoase, exista un produs preferat pentru intreaga familie! 

Se potriveste cu

In aceeasi categorie